Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu basamak etkili birinci sınıf yangın baplarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Sevdiklerimiz ortada gerelti olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler derunin meslek kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasar çizim, umumiyetle her seviyede cephe değteamültiren bir saf açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve dar veya sıkfoto alanlarda vadiın verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak midein kullanılmaktadırlar.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak örgüda olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının Yangın Kapısı öbür bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bâtınin kolay açılabilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve zelzele afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında elan âlâ anlaşılacaktır.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem kötüın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page